Damn !


Damn ! takdapat lagi. Berkurun jugak gua tunggu saat ni tapi akhirnye men-suka cita kan jiwa gua. Cis,alih-alih tidak berjaya. Memang takde harapan nak buat degree la gamaknye. Ondekk, hilang selera gua nak makan asyik usha mende ni. Memang takde mase depan betul. DANGGGGGGGGG....
Gua syak harapan gua nak hidup selesa mungkin kat alam pekerjaan la gamaknye. Ahhh,rasa macam tak berapa nak besh je masuk saluran orang yang bekerjaya ni. Pemikiran yang tertumpu. Tak bebas dan tak freestyle. Damn ! untuk sekali lagi. Gua harap dapat terima kenyataan ni dengan perasaan yang luruh gembiranya sambil bersenyum ikhlas. Di sebalik kegembiraan yang bersenyuman ikhlas ada kehampaan tercalit sekali. Ohh,,damnnnnn ! untuk kali terakhir. =)))))

3 comments:

Anonymous said...

takpe wan .
maybe rezeki ko kat alam student ni takde ,
aura alam pekerjaan bapak ko ,
terpalit kat ko skit .

faezah said...

sbr la...
insyaallah,nti dpt lar tuh..

faezah said...

jgn ptus ase.